RePlast Eurasia 2024 Fuarı PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM TEKNOLOJİLERİ VE HAMMADDELERİ FUARI'NDA YERİNİZİ ALIN

Plastik geri dönüşüm alanında Türkiye’de düzenlenecek ilk uluslararası fuar özelliğine sahip RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Hammaddeleri Fuarı, 2-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında TÜYAP ve PAGÇEV iş birliğiyle İstanbul’da Tüyap Fuar merkezinde gerçekleştirilecek.

Ülkemizi, Yeşil Dönüşümde ileriye taşıyacak en önemli platform olacak RePlast Eurasia, Türkiye’yi geri dönüşüm sektöründe merkez üs haline getirecek. Plastiğin geri dönüştürülerek hayata değer katması için gerekli olan tüm aşamalara yönelik ürün ve hizmet üreten geri dönüşüm hammadde ve teknoloji firmaları, sektör profesyonelleriyle RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Hammaddeleri Fuarı’nda önümüzdeki yıl Mayıs ayında ilk kez bir araya gelecekler.
 

SEKTÖRÜN ORTAK PLATFORMU: REPLAST EURASIA FUARI

Plastik geri dönüşümü alanında ürün ve hizmetlerin sergileneceği RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Hammaddeleri Fuarı kapsamında aynı zamanda sektörel bilgi paylaşımının da yapılacağı, alanında uzman konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecek konferans ve plastik geri dönüşüm ödül töreni de gerçekleştirilecek. Mevcut durumda plastik geri dönüşümü, gelecekte sektörü bekleyen teknolojik gelişmeler ve yasal uygulamalar, sürdürülebilirlik, döngüsel ekonomi gibi çok çeşitli konu etrafında şekillenecek oturumlarda sektör profesyonelleri, bilgi birikimlerini artırma ve geleceğe yönelik planlamalarını şekillendirme fırsatı bulacaklar. Birincisi 2-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Hammaddeleri Fuarı, sektörel gelişimi bilgi paylaşımı yönüyle de hızlandıracak. Yine yakında detayları  duyurulacak Plastik Geri Dönüşüm Ödülleri de RePlast Eurasia Fuarı'yla eş zamanlı düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. RePlast Fuarı Plastik Geri Dönüşüm teknoloji ve hammaddeleri fuarı ve eş zamanlı düzenlenen konferans ve ödül töreniyle de Türkiye’yi küresel plastik geri dönüşüm merkezi haline getirecektir.


 Siz de, RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Hammaddeleri Fuarı'nda Yerinizi Alın!

RePlast Eurasia Fuarı hakkında bilgi almak ve yerinizi ayırtmak için;

Özlem Ertekin - Proje Müdürü
ozlemertekin@tuyap.com.tr
+90 (530) 641 35 28

Cesur Çaça - PAGEV İletişim Koordinatörü
cesur.caca@pagev.org.tr
+90 (549) 434 04 54


RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Hammaddeleri Fuarı resmi sitesine erişim için tıklayınız.

RePlast Eurasia Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Hammaddeleri Fuarı Posterine erişim için tıklayınız.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5