PLASTEURASIA Elektrik Maliyetleri

Değerli Üyelerimiz ve Sektör Mensuplarımız,

Plastik Sektörünün Birleştirici gücü PAGEV, “çözüm odaklı”  yaklaşımlarıyla bugüne kadar çözülemez denen pek çok sorunu sizlerle birlikte çözdü.

Pandemi sonrasında, başta enerji krizi olmak üzere yaşanan farklı sektörel problemlere ilişkin çalışmalarımızı sürdürdüğümüz bugünlerde; 31 yıldır TÜYAP iş birliğiyle büyütüp, dünya markası haline getirdiğimiz Plast Eurasia Fuarı’ndaki elektrik fiyatları konusunda üyelerimizin talepleri üzerine Ekim ayı başında harekete geçtik.

Özellikle fuarda makinelerini gösterim maksatlı çalıştırarak, elektriği yoğun kullanan makine üreticisi firmalarımızın; kademeli fiyat yerine, fuarda sadece kullandıkları elektrik miktarı kadar ödeme yapmalarına ilişkin talebi günlerdir yakından takip ediyor ve bu konuda çalışmalar yürütüyoruz.

Yaptığımız görüşmelerin sonucunda bugün PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu’nun başında olduğu heyetimiz, TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ve TÜYAP üst yönetimi ile sorunun çözümü için toplantı gerçekleştirerek pozitif yönde mesafe kat etmiştir.

PAGEV Heyetinin, TÜYAP Yönetimiyle 14.11.2022 tarihli Toplantısı

PAGEV bugünlere, laf değil iş ve değer üreterek gelmiştir. Yaşanan her sorunda firmalarımızın, “çözüm odaklı” gür sesi olmayı başaran PAGEV, aynı kararlılıkla sektörün önünü açacak adımları atmaya devam edecektir.

TÜYAP ile yaptığımız istişareler neticesinde, sektörümüzün mağdur olmayacağı bir çözüme ulaşılacağına inanıyoruz.

Pek yakında sorunun çözümüne dair detaylar, sektör mensuplarımıza duyurulacaktır.

El birliğiyle dünyada her yıl düzenlenen en büyük ikinci plastik fuarı haline getirdiğimiz, Plast Eurasia Fuarı’nı birlikte büyütmeye devam edeceğiz.

Bu sene katılımcı rekorunu kıran, 23-26 Kasım 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlediğimiz Plast Eurasia Fuarımızda görüşmek üzere.

VOC TEST MERKEZİ
Ambalaj Atıkları
Plast Eurasia 4-7 Aralık 2024
Partnerlerimiz
2
1
3
5